Jom Keep In Touch ..

Monday, May 19, 2008

mandi-manda kat ulu yam










bertolak kol 11.30 coz tergendala kart kfc sg wang..
coz ada org yg x dtg lagi...huhu
lama dah 2gu baru lah gerak.
dah settle smua brg yg nk dibwa..
penjelajahan pun brmula. i ngan jue nek skuter n yg len nek kete..
so yg g stu motor n stu kete je..
mule2 g mcm x best sgt coz shah ngan makwe dia x dpt folow.
yg abang edy plak blk sarawak (miss u lorh).
hmm leceh btul.
msa dlm perjlnan 2 i ngan jue dah smp dlu tp yg nek kete x smp pun..
alamak i ingt dah slah tempat.aleh2 dorg g isi minyak dulu..
dah la kart c2 x dek line...
2gu la tpi jln kat tgh2 utan mcm org gile..
x smp bebrapa minit dowg pun smp..;
hahahaha..
akhirnya penantian pun berakhir.
msa smp cri tapak nk lepak..full beb.almaklum lah ari sabtu..
cri punye cri..bru la dpt..


time kitorg pasang khemah.. smua org kart c2 dok tgk kitorg mcm org bsalah plak...
tp lantak ah yg penting ati ini gumbira je....
yg bestnya masa 2 kitorg lps pasang makan nugget n trus terjun sungai...
wa cakap lu...
sejuk gilerr..


btul2 time 2 segar sgt...

bkn slalu dpt mandi mcm nie...tambh2 g ngan kengkawan plak 2.,.


hihi..



masa kat dlm sg 2...i ngan yg lelain dok la mgumpat bebudak len yg keje kat kfc...
dok sedap mengumpat..ada la sowg adik pompuan nie nek plampung..
sedar x sedar dia kena bwk arus!!!!
arghhhh cuak n PANIKKKK!!!
bdk 2 menangis smbil jerit..
nasib bek kawan pompuan i nie pantas. tp dia pun x dpt nak tolong coz terjatuh pijak batu...
i pun dah alang2 dkat 2...blari dlm air mcm dlm filem plak...

alhamdulilah bdk 2 slamat i gapai... masa dukung budak 2..dia dah mengigil kata nak blk...kesian je... masa nk bwk dia kat tebing..fuhhh tau2 jer la...kawasan deras memang byk batu...i pun terpijak btu yg kasar...
dan akibat dari 2..i punye kaki luka... tp maintain kool je.. almaklum la...nak bajet jd superhero..

nek2 atas je mak dia just tgk je anak dia mcm 2...
eee papeh entah....
tp x kisah la asal kan bdk 2 slamat...
mak dia ucp time kasih je..
n i plak gelabar kata kat bdk 2 "adik jgn nakal2 sgt tau"
hahah...fuck sme i...kikiki...masa 2 smua tgk...kiki...
bange ajer i ni kan(angkat bakul betul)....
dah bjam2 kart c2...dah beku..kitorg mkan2...
lps 2 blk....hehehe...
happy jer...tp penatnya x terkira...
arap2 dpt g lagi ngan kengkawan n yg teristimewa plak...ceh3!

2 orang membebel kat entry ni:

ZAKWAN said...

owh..best2 jew..
tp aku tawu x lengkap coz yg special x dapt join coz balik srwk..
hehe...

hm..ko slamatkan budak??
haha..teringt aku mase kat jalan kat sogo dulu...yg ko tarik budak mase melintas tu..
hehe...

aMy SiDeK said...

@ZAKWAN itu laa zakwan.. aq leh jadi superhero Malaya kan.. keke..
yang aq slamatkan plak budak2 je..hehe.

yuep, eddy balik sarawak.. sob3

Post a Comment

thanks sudi komen,
i will try my best to hit u back..>_<