Jom Keep In Touch ..

Sunday, November 30, 2008

nyamuk punye citew...

ini bukan nya berlaku kebakaran.tapi merupakan asap untuk membunuh nyamuk durjana sekitar kawasan rumah aku..huahua...mati ko nyamuk...
buat pengetahuan semua..aku saja je suruh abang tu sembur sampai dalam rumah.. abeh penuh asap 1 rumah aku..lama gak aku tunggu kat luar umah nak bagi asap die hilang..huhu..
bijaknya aku soh dorg sembur,last2 aku kena mop lantai coz asap 2 membuatkan lantai aku berminyak..huhu...

huahua,permandangan dari rumah ku syurga ku...


nie view dari tepi, yang lawaknya.semua nya lari masuk umah tutup pintu..macam satu aturan.. lari!!!!!



time ni asap dah mula nak menghilang...di bawa angin yang tiup sepoi2 gitu..wahhh..

p/s : hapuskan denggi - pesanan khidmat masyarakat

Saturday, November 15, 2008

harapan tinggal harapan

btul kata orang jangan terlalu mengharapkan apa yang belum pasti..ini semua pernah terjadi pada i dlu...mungkin ianye x seidah apa yang kite bayangkan..tapi percaya lah realitinya lebih perit daripada apa yang disangkakan.. lain yang diharapkan lain yang berlaku..
tapi ianye akan menjadikan i lebih kuat..

tapi sekarang nie harapan yang btul2 i inginkan ianya jadi realiti. supaya i dpt pointer yang agak memberangsang kan. arghhh final exam nie agak susah... skang ni tinggal lagi 1 paper lagi tok i merdeka..

ucapkan la selamat berjaya ke atas diriku sendiri...amin

Wednesday, November 5, 2008

sungai sendat ulu yam...

yup...terlambat la nak update pasal g mandi manda kali ni... coz ari 2..blog x leh nak masuk n post..hampeh..keke..

Tempat : Sungai Sendat Ulu Yam

Tarikh : 27.10.2008

Hari : Deepavali laa..keke

Tujuan : lepak ngan family sambil hilangkan stress..


ermm pagi tu ingat x nak folow mak ngan abah g mandi ikut sedara yang lain..
tp alang2 dah tension coz dah nak dekat sminggu terperap kat dlm umah.. jadi folow gak la kan..
sambil2 mandi 2... hehe.. rezeki plak... ada org ngorat.. 2 lah i gedik mandi sorg2 sgt..haha..
lps mandi kitorg g open house umah kawan pak cik i.. sorry komen.. x sedap loergg... tp telan je la..org dah bg mkn free..heeh..byk songeh plak i kan...huh


video

jangan gelak kan i sudah..haha...kebodohan i terselah!!