Jom Keep In Touch ..

Thursday, December 29, 2011

Port Dickson Trip

I have hundreds of happy-faces pictures captured during our trip at PD but I'm just clueless which one to upload it here? Again, I'm facing the same old dilemma each time because is not about which one i need to upload it but mostly my picture is not beautiful like others..LOL
boleh ke statement gitu? wow..haha

 hidup ini bagaikan layang-layang, bila angin membadai ia terus terbang mencecah awan.. namun apabila talinya terputus, ianya hanyut di bawa angin.. menyerah kepada takdir, terdampar di pantai Ombak Rindu...


haha kelas opening nak macam dalam filem plak kan.. bajet aku dok kt atas batu nak feeling2 seorang yang tabah gitu! hahaha 


kalo korg nak tau, trip nie planning last min punye.. kalo awal kitorg nak stay sana satu malam. tapi apekan daya.. just boleh balik hari je.. =(
pegi pun tak ramai.. 4 orang je.. si daniel, jack, anis ngan aku...=)







 feeling2 izzah voleh?




















masing-masing nak feeling bollywood kejap.. pakat2 nak jadi katrina kaif, bipasha basu, kareena kapoor n rani mukerjee..hehhe































till now, i still walking alone...T_T
dah penat mandi-manda, gerak balik KL nak cari santapan buat mengalas perut... pegi kampun baru ingat nak cari castle.. at last jumpe Chop N Stick atau juga dikenali Restoran Kapal oleh keluarga Sop... so mari makan!!!







harga yang sangat berpatutan dan menyelerakan... next time boleh datang lagi order makanan lain plak..=P


4 orang membebel kat entry ni:

Zarith Sofea said...

nice holiday !! have fun ..

jangan terlepaskan untuk mendapat tawaran harga dari kami.

http://sophiecontactlens.blogspot.com/

aMy SiDeK said...

@Zarith Sofea thanks.. nanti saya rajin saya blogwalking yerh...=)

Nurul Atika said...

bestnye korang...

aMy SiDeK said...

@Nurul Atika best sesangat... air die pun ombak x kuat.. sayup2 gitu.. .tenang je.. tapi lagi best kalo dapat g reramai... baru meriah...=)

Post a Comment

thanks sudi komen,
i will try my best to hit u back..>_<