Jom Keep In Touch ..

Thursday, May 27, 2010

kenapa dan mengapa???

yea kenapa dan mengapa...
kenapa amy x update kan blog ini dah?
mengapa lama dah entry baru tak di masukkan?
dah ketandusan idea ke amy oii..
adakah anda sangat sibuk???

haha..tidak tidak dan tidak sama sekali.. aku bukan la sibuk sangat macam artis hollywood sampai tak dapat nak update blog nie.. aku pun bukan la tak ada idea dah nak masukkan ke semua cerita.. walhal... aku nie seorang remaja yang sangat suka menulis.(angkat bakul sat).. tapi tapi kan, keadaan tak mengizinkan aku nak update blog ni... sekali lagi lappy aku dimasukkan ke dalam hospital..wah kali ini sangat parah kerosakkannya.. mana kan tidak... aku hantar lappy 2 bulan 4.. tapi akhir bulan 5 ini pun masih tidak siap-siap lagi.. yuep.. lappy itu telah dimasukkan ke dalam wad pakar sakit.. manakan tidak..lappy kesayangan aku tu dah mengalami buta dan badan-badannya mengahadapi patah yang amat terukk (ish2x..teruk bebenor la si amy 2..)

jangan la saling tuding menuding jari nye kawan2..saya nie kelihatan lembut di luar tetapi sangat ganas didalam.. kah3x...

tidak mengapa kawan-kawan..aku amat tabah menghadapi penantian yang tidak berkesudahan ini.. di harapkan anda semua.. yeaa anda di sana... ala yang itu!!! yang sibuk membaca entry ini.. di harapkan masih ingin lagi menjenguk dan menayangkan lagi diri anda di blog aku yang tak berapa nak kelihatan seperti blog ini..hehe..

wink wink (*,*)..
wassalam,
amy sidek

0 orang membebel kat entry ni:

Post a Comment

thanks sudi komen,
i will try my best to hit u back..>_<