Jom Keep In Touch ..

Wednesday, September 28, 2011

Private Party Mak Hayam Glamour Versi 1!!!

yuhuu!! aku kembali berblogging walaupun exam tak habis lagi... ;p
bkn nak mengarang pepanjang, cume nak masuk kan entry nie ngan gambar tentang sabtu lepas.. walaupun sedikit lewat mengupdate tapi kegigihan tu masih ade yerh...>_< 

sabtu lepas amira zafirah & hamira syafeeqa my mak hayam diva fofular tu ade kan birthday party uuu..
private party lagi tu... yang di jemput sajo boleh.. ko hado???
kat mana party tu.. kat SOMERSET APARTMENT HOTEL... 

haaa ko mampu?? meletopss tempat die nyah!! amy sidek x mampu nk wat tmpt cam gitu, tapi dorg mampu uollsss...*ayat-ayat mak hayam sgt kan!

btw, kalo nak function 2 lagi gah mesti ade theme die.. theme minah dua org nie.. diorg pilih gold / purple.. 
AYO KARALE! mana haku ade baju kaler2 gitu, x kan nak pakai baju raya aku kot! hahaha.. payah org kulit gelap2 macam aku nie nak cari baju teterang... kaler biasa dlm wardrobe tu kompem btimbun kaler itam ngan coklat...*org buta kaler pun kompem lagi colorful dowg punye almari kan....kekeke

so, last minit punye cite.. aku cincai shopping kat bukit bintang ngan si fierce daniel.. semata-mata nak cari baju kaler purple... at last jumpe jugak.. walaupun hakikatnya main sambar je ape yg nampak depan mata...
bayangkan function start kol 8.00mlm.. kitorg still godek2 kat situ smp 7.45mlm dh... kang kalo belek bebaik.. berjam2 pula kan...

ikot kan cerita saje nak surprise si birthday gurl konon2 x dapat datang coz ade komitment koje... walhal dah tukar shift awal2... sebab die kawan aku.. mesti aku try datang jgk kan...=))

tapi sayang x dapat overnite sesama.. sebab ade open house si hakak lola yg perlu diserbu... hayooo dah nak abis2 raya nie time tu laa pakat2 nak buat rumah tbuka..so layan kan jelah perut niee....hahaha...

FYI, i gained 4kg occay.. hahaha.. kembang badan semangkuk.....hmmmn

time nak datang tu rasa feeling x santik langsung taw...

trasa mcm katy pery pakai braces gittuu

tapi bila dah masuk kat tempat ala2 astana kak nita tu... 
aku pun feeling2 last friday night sangat!! 
peduli hape handsome x handsome, hantik x hantik...
yang penting let's rocking!
yeaaaaahhhaaa!!!
jom semua tengok, nak share picture ngan korang nie...:P





 serius aku laa mangsa rogol yang sebenar!





                            diorang dapat satu je belon..                  saya dapat dua belon~~!! 



                                                     apam dot-dot pun ade....hwa3





                          bajet cute ala2 artis korean jap...                 ermm mutu, gaya dan keunggulan..








                                        kakak adik                              yea, at last aku jugak tukang cuci...





 mak touch up bedak dulu yerh!

































 pic nie meletopss sangat!








 anak-anak dengan mak hayam sensasinya.. we love u eqaa!

1 orang membebel kat entry ni:

Post a Comment

thanks sudi komen,
i will try my best to hit u back..>_<