Jom Keep In Touch ..

Sunday, January 4, 2009

semesta 2 tanpa kawan baik.

ini babak perpisahan kitorg tok sem 2 nie... zakwan akhirnya terpaksa masuk ke kelas lain. aku ngan die x penah berpisah kelas sejak form 2 lagi...aleh2 kitorg clash mcm 2 je... di sebabkan result kitorg x sama.. kawan baik pompuan aku si hana akhirnya mgambil keputusan nak berhenti..konon nya die x leh teruskan disebabkan nak masuk jurusan lain....kalau tidak aku ngan die dah sama kelas dah..
haa yang nie kelakar.. time nie kitorg snap masa org x dek kat dlam bilik rehat 2..last2 ada plak dua org mamat masuk serbu..abeh aku ngan hana bajet smpai terduduk...keke..si zakwan plak blur punye pasal usha macm x bersalah plak...

nie lagi 1 babak paling kelakar..hehe... kawan aku yang tolong ambik gmbr nie x reti nak tekan tok snap pic.. so aku bg la arahan so click kat button 2.. last2 lampu myala jadi la photo candid nie...cibai.! jadi loser plak tgn aku 2..si zakwan tergelak terbahak2 dek kerana kejadian 2....


gambar kenangan bersama BFF aku .....sampai akhir hayat.... bagi mamat yang kat belakang 2... nak enterprem ke?> boleh je...hehehe


nie die senarai kelas aku group 2.8....8 orang je lelaki..2 pun belum pasti 8 orang...hahaha...

3 orang membebel kat entry ni:

ZAKWAN said...

yeup..we're not in the same class again..
haha...

btw, we still keep in touch lol.
tp sdeyh coz hana da blah dulu..
hoho~~~
xdapat la nk melepak bersame2 after class doe...
smoge dapat kawan yg baru ar~~
aha~~

ika said...

tajuk mcm sedih tp gambar hepi plak...tp mmg la sume student tgh risau xsme class

aMy SiDeK said...

kite ni kena la kontra skit...kalo x apa kes asyik sedih ja..tp ada eppy nya len2 klas...huahua

Post a Comment

thanks sudi komen,
i will try my best to hit u back..>_<