Jom Keep In Touch ..

Tuesday, July 7, 2009

budak kurang ajar kat myspace

actuallu benda nie dah lama dah.. (27 JUN 2006)
aku tak tipu siap ada bukti lagi...
time tu zamaan aku sekolah menengah dulu..
sebenarnya dah lama lupekan benda nie..
tp time aku nak clear kan my message kat myspace baru2 nie... ternmpk plak mesej budak banggang nie...
aku pun tak tau mana die dpt page aku time 2 then tetibe sound aku.
padahal aku kenal die pun tak lagi... so nie sedikit mesej aku ngan die...


perbualan tu berlaku dengan budak tu antar mesej dengan menghina fizikal aku yang aku sedar tak seberapa sempurna ini..hoho..

Mamat tu : muka ko hodoh ah!

Amy(aku) :
emm x baik..ada bkn mgata saya..tp anda ckp pasal ciptaan ALLAH...arap2 bala x menimpa anda...apa2 pun..ko jeles yer..hehe,,yg penting...aku suka ngan muka aku dr muka plsu ko 2...bye


mamat tu :
apak ko...aku malas nak tunjuk identiti aku.....bukan cam ko..lelaki tapi pondan...tengok la nick lollypop...cam sakai je...dak pompuan ske makan lollypop....atau ko nie gay


lollypop dengan makna lain= KONEK..maknanya..ko kolom konek saper?

Amy(aku) : lollypop 2 universal la...ko mcm x pernah mkn plak kecik2..

Mamat tu : universal apak ko...time kecik2 aku umo 2 tahun dah fuck lolly poop!!

Amy(aku) : lagi skali aku katakan..susahkan ko ker...aku x tau apasal ko mrh gila kat aku..tp mesti something wrong...ckp skit

Mamat tu : sebab....bapak ko ada hutang darah ngan aku...ko jaga baik bapak ko!!...tu aje aku cakap BYEBYE BYE!!...jaga baik bapak ko!!

Amy(aku) : hutang darah??..biar aku cakap ngan ko plak...emm mak ko utang barang kemas mak aku..10 tahun x gi balik x tau malu....apa2 pun bila ko kluar cc atau umah ko..kalau sesuatu yg buruk x jd kat ko jangan ckp ALLAH TU MAHA ADIL..ASALAMMUALAIKUM

Mamat tu : skit x cuak...OK aku nak cita skit...mak ko ada hutang dara ngan aku...dia kata nak kasi dara kt kengkawan aku 10 org tapi x kasi2 lagi....aku bajet muka mak ko tu cun je..kalau cam sampah cam muka ko ngan bapak ko..dah lama aku letop!!

Amy(I) : kurang ajar giler ko! Ak x main mak bpak kan..btw,..skit aku x tkt..emm kan aku dah kata..lelaki mcm ko la yg memalukan kaum lelaki sejati zaman skang nie..x malu..nak rogol..kahwin la wei..nak merosakkan perempuan je keje ko. .awk tu islam...hehehe..kantoi dah..

Mamat tu : pergi mampos...

Amy(I) : aq akan g mampus bila ajal aq tiba la bongok!.. jangan jadi manusia x berakal!!!!!

(perbualan kami mati sampai di situ sahaja sehingga die memasukkan gambarnya yang sebenar ke dalam myspace…)

ape u all rasa bila u all yang kena.. i siasat2 budak 2 baru 18tahun skang nie.. sungguh x sangka dah macam2 gejala sosial die buat.. tp i x nak ckp lebih nanti i yang over plak...

btw,
ini details yang i tau tentang die..

nama : mohd isam faisal bin saparudin .
umo 18 tawon [ 03.06.1991 ] . duduk kt rawang . kerja kt shalala coffee :D . anak kedua dari 3 adik beradik . seorang yang pencinta kepada alam sekitar + haiwan dan biji - bijirin enak dan juga WANITA .(tapi orientation die not sure) adeyh


ini salah satu daripada pic die....



nak tau lebih lanjut tanye i keyh..bukan nak cakap.. tapi macam muke penagih..
p/s : Allah itu maha adil. kalau Dia nak balas bila-bila je..

7 orang membebel kat entry ni:

AkuAyie said...

mcm penah tengok budak ni...

eyqa myqa said...

kuang ajoo dohh!
tak bole blah tol lah.

Nazrin The Greatest said...

ish kuang aja gler nya...mak bpak plak yg salah...u ada wat salah ke nagn dia???kenal pon tak..pelik..mesti somethg wrong,takkan tber2 dia camtu..hurmmmm...btw nice dia tindik..huhu

ika said...

loorr ape probs die ngan ko???
mental sunggoh..
btw terer la ko hack id die..hehe

aMy SiDeK said...

die mermang gile doh... kalo kowg kena bjaga2..
dak nie sosial giler..
nasib bek dpt tangkap id die.,.
huhu

biebibiey 143. said...

ahha..mata dia buat aku rsa takut doe..npew camtu?dah mmg hobi kowt ngate owang.

aMy SiDeK said...

mental prob ouh....
btw,aq siasat..die kan byk rosak kan anak dara org...wtf!

Post a Comment

thanks sudi komen,
i will try my best to hit u back..>_<