Jom Keep In Touch ..

Friday, November 5, 2010

Angan-angan nak ke overseas

No(Takdee)..haha.. yea mana ade kerja yang perlu di buat petang-petang macam ni. Nak belajar jangan harap la petang macam ni nak masuk ilmu di dada kan.confirm mata akan layu dan tertutup rapi..ZZZzzz..
so, decide petang yang hening ini mau duduk dalam bilik sambil dengan mp3 jelah.. dalam asyik sangat dengar. kepala otak aku ni mula la start berangan-angan tentang macam-macam.. sebelum umur 25 tahun nak buat apa..
jadi berdenyut-denyut memikirkannya..*macam nak hafal Law punye subjek je..huh

1. saya nak habiskan degree..
2. nak ada gadgets yang cool..
3. nak ada buah hati...
4. nak belajar cakap bahasa org lain..(esp korean ngan germany) walaupun english pun tunggang-langgang..
5. nak merasa pergi LUAR NEGARA... *tempat yang ada salji..hehe

so, dengan pantas diri di bawa di hadapan wardrobe aku.. cari-cari jumpa la sehelai jacket dengan scarf yang lama dah beli tapi tak pernah pakai..bhuahaha
jom berfashion bersama daku..;p

  taraaaa.. okeyh 1 gambar dah kuar..sat 1 lagi nak edit kasi menarik sikit..

bhuahaha..*dah terasa tahap kepoyoan melanda diri..

p/s : happy depavali pada sesiapa yang menyambutnya..especially tok my indian friend, Khautaman.;p

5 orang membebel kat entry ni:

WAHIDA ALIAS said...

pegi overseas jgn lupe roger..nk kem brg...x dpt pegi dpt kem brg pon jd la

Sasa Al-Sharif said...

woi hensemboi. hah ko nak pegi korea tu jangan lupa tapaukan awek korea sorang untuk aku. ada paham

aMy SiDeK said...

wawa, x ckup ke barang kt umah nuun..

sharif, boleh2..
1 group girl's generation aq bg..huhu

E.d.Y said...

kumpul duit g la oversea...skrg tiket dah murah

aMy SiDeK said...

itu la edy.. tp xpe..nak g sabah dlu..lps g sabah baru kumpul wet lg g oversea..;p

Post a Comment

thanks sudi komen,
i will try my best to hit u back..>_<