Jom Keep In Touch ..

Tuesday, November 16, 2010

kenapa amy sidek masih meminati MISHA OMAR?

ya, aku adalah dikalangan peminat-peminat misha omar yang beribu... walaupun sekarang misha omar kurang muncul di media massa.tapi, dia banyak juga buat private show untuk ahli-ahli koperat. biarkan hal tu.. cume nak bagitau kenapa dia masih lagi artis no 1 kat Malaysia dalam hati aku..
ni sebab die..
 
1. penyanyi yang mempunyai vocal yang unik

2. tak ada klon *tak ada la macam sesentengah artis 2 yang suara stok geng "adik-adik" pun boleh nyanyi or bakat-bakat dari kenduri kahwin punye suara je..kiki 

3. tak hipokrik tentang sikap dia *tapi kalau over-over tu aku pun meluat..kiki

4. ada style hentak-hentak kaki time nyanyi *tapi sekarang dah tak ade..die dah tak buat (BOSAN)

5. tak berdasarkan kecantikan semata *sekarang dah cantik!..

ape-ape pun misha ni kalau ada rezeki dapat bawak pergi jauh sampai ke singapura, indonesia, dan brunei dan kalau dalam profil dia ada 20 killers song...OMG!! tak payah cakap.. penyanyi no 1 pun jatuh no 2..kiki..
sebab kita tak akan kenal artis-artis yang popular kalau bukan kerana lagu-lagu mereka...;p

okeyh laa, before korang semua blah .. jom layan lagu ni..

video
Misha Omar - Jeritan Batinku
original song by P. Ramlee

3 orang membebel kat entry ni:

nurL* said...

:)
sweet post...

WAHIDA ALIAS said...

hohoho..still minat..bguih ko ni x bganjak..

aMy SiDeK said...

nurl,haha..thanks..

wawa, biasa lerh..dia fantastik!

Post a Comment

thanks sudi komen,
i will try my best to hit u back..>_<