Jom Keep In Touch ..

Sunday, January 30, 2011

Atas Permintaan...

pengumuman, atas permintaan sesetengah pihak.. ade yang menyuruh aku meletakkan muzik kat dalam blog aku ni... katanya supaya ada feel BAAAIKK PUNYE nak baca segala entry yang ada kat dalam blog ni..
erm aku sebenarnya macam malas nak letak.. macam lagi semak dan menyusahkan untuk stalker dan pembaca-pembaca setia blog akan meluat nak dengar..*follow jangan x follow* 

of coz, korang ade playlist korang sendiri.. tapi tak pe.. kite tengok brapa ramai yang suka berapa ramai yang tidak.. hehe..
so oleh kerana pengubahsuaian ini berlaku.. ruangan cit cat/tinggal jejak terpaksa di hapuskan sama sekali bagi mengurangkan sedikit berat dan beban yang blog ni tanggung.. tapi korang still lagi boleh komen- meromen kat ruangan yang di sediakan.. pendapat/kutukan/tinggal jejak/beramah dan segala macam lagi korang boleh buat.. so, jangan lepaskan peluang untuk komen-komen kat sini...

berbalik cerita pasal kenapa perlu ruangan tu dihapuskan...
yelah, ramai jugak pengguna berukband yang kure-kure.. so, loading lama plak.. kesian kat korang-korang yang kena tunggu lama nak buka blog aku ni..(ade ke orang RAMAI yang membaca?)

jadi, percubaan pertama aku ini akan dimulakan dengan bismilah..hehe..
then lagu adalah daripada lagu pilihan aku sendiri.. oh yerh, sorry guys, this is autoplay version.. please click stop/pause button if u don't want to listen this kind of song..hwa3

P/S : tolong tinggalkan pesanan supaya aku tau yang korang nak ade lagu or tidak kat blog ni..TQ

5 orang membebel kat entry ni:

LiyanaDeli said...

ok la aku owg p1 yg komen k
suke2 adew lagu
hehe

aMy SiDeK said...

@LiyanaDelithanks yana, ko org 1st.. baru post semalam..teruskan menyokong yerh *mcm artis dah*..;p

Anonymous said...

mi,lagu ko sedap..
biar2 kan..aku suka

DeaN_DiaN said...

ade lg lg ok kot....

aMy SiDeK said...

@DeaN_DiaNdean..thanks sangat respon pasal nie...;p

Post a Comment

thanks sudi komen,
i will try my best to hit u back..>_<