Jom Keep In Touch ..

Wednesday, January 12, 2011

SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN YANG KE-21 (NAZRIN DAUD)


kepada Muhammad Nazrin bin Mat Daud *siap bagi nama ic lagi*
sah-sah jam 12 tadi malam u tunggu orang wish kat facebook,kat phone bagai kan??.. tengah kira brapa orang dah wish laa.. tunggu orang kol tok nyanyikan lagu "happy birthday to you" laaa.... feeling-feeling artis katakan bila semua pakat-pakat nak cari u katanye...
arghh sorry, i xdek makna nak buat semua tu...pukul 9.30 tadi i dah tidur. x larat laa!
 i nie naz.. buat lebih special okeyh... kata kawan since darjah 1 sampai la sekarang nie (bangga x?)... brapa lama ek? almost 15 years.. omg, kalau anak perempuan dah jadi anak dara dah.. kalau lelaki plak dah leh jadi anak ikan dah.. hwa3...

so sangat bertuah laa u i nak wish dengan cara macam nie... ade orang mampu update blog semata-mata nak wish kat bestfriend forever dowang tu time pagi-pagi macam gini?.. background muzik terbaik tau... orang mengaji dari surau tunggu azan subuh... haa ADOO? XDEK OKEYH!

so x payah nak lebih-lebih..
dengan ikhlas hati i nak wish kat u... nie bukan propaganda akhbar mahupun auta dari farah fauzana kt hotfm tu.. ini sangat tulus dari hati ke hati...

selamat hari lahir yang ke-21 buat sahabat ku yang telah lama ku kenal, semoga kau diberkati oleh Allah S.W.T di dunia dan di akhirat. semoga hidup mu lebih aman,tenteram,selesa dan bahagia di samping orang yang tersayang dan mendapat segala apa-apa sahaja yang dihajati cepat mahupun lambat. Mendoakan kesejahteraan dan kesihatan kau serta diberikan umur yang panjang untuk membalas jasa pada keluarga,sahabat (aku terutamanya),negara dan bangsa dan menjadi seorang insan yang baik dan berjaya kelak - amin.
haaa dari lubuk ikan  hati nurani i terus-terang..
haa dah bagi ucapan confirm-confirm nak hadiah laa 2...ermmm, i punye u bagi tak taun nie..hwa3..
nak celebrate? ade ke masa nie...hmmm
nanti i pikir-pikir kan..skang tengah kering kontang poket nie dok membeli buku yang mahal-mahal tu..

sekadar gambar hiasan
(kalau nak beli kek sendiri)


2 orang membebel kat entry ni:

aRoL 29121990 said...

hahaa... ewahhh..
bagus amy ...

to naz.. sowie.. aku bz kat ipoh...
epy belated bfdy k..
dah 21 ko skunk.. heeee

aMy SiDeK said...

@aRoL 29121990tu la arol.. susah tau nak dpt kawan mcm aq.. so, kalo ko nak.. ko kena la berbaik dengan aq slalu..hoho

Post a Comment

thanks sudi komen,
i will try my best to hit u back..>_<