Jom Keep In Touch ..

Thursday, December 23, 2010

kepenatan di sunway lagoon.

penatnyaa...*aksi menguap kucing*..memang tak hinggat dunia betul la kitorang semalam masa dah ade dekat sunway lagoon.. macam biasa laa.. cuti sekolah kan mesti la ramai orang yang datang semalam.. so lautan manusia tu masih ade walaupun tak sebanjir hari minggu. jadi peluang untuk bersantai dengan kawan-kawan aku pun boleh di kire berlangsung dengan jayanya.. 




eyqa,shahrul,me,danial
anis,eyqa,shahrul,me

clockwise : encik itik,anis,danial,eyqa




diva dan divo

by the way, planning punye la baik nak pergi ramai-ramai.. ajak orang nun ajak orang nie, sampaikan pesan kat sana sampai pesan di sini.. at last, hanya lima orang je yang pegi.. macam mana 2??  yang lain mana? haha
x genap la column macam nie.. yang pegi semalam pun aku, danial, shahrul, eyqa ngan anis je..
haha..

tapi apa-apa pun sangat best apabila di sana.. menipu laa kalau perbuatan mencuci mata itu tidak berlangsung.. phufthh, sangat memberikan kesegaran mata di saat keadaan yang meriah itu... orang asing dan budak-budak tempatan kini berani berfashion dalam keadaan yang sangat menghairahkan..woot3... aku mampu?? tak mampu.. aku perlu menutupi lemak kiri dan kanan ini..uwaaa~! tak ade muscle pun nak di tayangkan...hwa3...

macam biasa la kalau kitorang memang la akan datang time dowang opening and akan keluar time die dah nak closing..
sangat lama berada di dalam itu... yang sangat mencatat sejarah sendiri,, masing-masing pakat berlapar sepanjang berada di dalam sana.  pakat masing-masing tak nak berabis duit untuk makanan yang standard mahalnya untuk pelancong asing..hoho.. sampai laa bila naik satu ride nie.. boleh kitorang semua terbau-bau kan masakan tomyam...TOM YAM OKEYH!

tuan empunya blog..
 


sebelum balik, kitorang semua ke sunway pyramid untuk mengisi sedikit perut yang kosong dengan beberapa keping roti hotdog.. beli kat supermarket jusco je sementara tunggu si nieta nak datang untuk berjumpa dengan kitorang.. hayaa!! tak kenal ke?? before this entry yang mengatakan die dah berubah tu laa.. yang pensyarah wannabe 2!! hwa3...

dlm 10min, semua dah berkumpul... enam orang kesemunya dengan sepasang kereta.*ade ke org panggil sepasang kalau kereta?? haha* kitorang terus bertolak ke shah alam untuk makan nasi kandar kat restoran pelita...hehe
as usual main mata cuci mata adelah hobi mereka..bukan aku tau.. aku baik... tertib je menyantap makanan di hadapan ku itu..;p

eh eh eh, korang jangan ingat cerita ini berkesudahan di situ je.. korang semua tau aku nie memang masih lagi cergas seperti orang kuat malaysia. .jadi saja la suruh si anis bawak kami meronda2 kat i-city..haa atleast lepas ni tak ade la orang nak cakap kat aku jakun dah..tau tak jakun tu ape.. macam kera dalam zoo yang memandang orang yang datang melawatnya gitu...mata terbeliak buka besar-besar..hahaha
kitorang ingat nak masuk.. tapi malas laa.. semua muke dah toyerr macam lalat bertemu sasarannya.. so kami hanya drive thru je..=(..cewaah macam mcd ngan kfc plak..;p



sampai kat rumah 9.45 malam.. aku punggah semua baju dalam beg masuk mesin basuh, berbogel. 
opps, menyalin pakaian dengan maksud yang lebih sopan terus masuk ke kamar dan tidur.. guess what pukul 12.30 tadi baru aku bangun.. kelasss kata "adik2" kan dan kini gigih mengupdate blog usang ini...

p/s : kalau dah penat buat cara dah penat...hwa3

 

4 orang membebel kat entry ni:

fasha said...

waaa, sehari suntuk bersuka ria ye,best bestt :)

LiyanaDeli said...

fuyooo..
best2nyer siot
kat sunway maen bungy jumping x?
dlu aku pgi xbuat lg

aMy SiDeK said...

yana : ouh x ambik yang extreme park punye..
cuak kot..hahaha

aMy SiDeK said...

fasha : itu laa..
kalau x letih 2..
confirm dowg nak overnite tok bershesha..;p

Post a Comment

thanks sudi komen,
i will try my best to hit u back..>_<