Jom Keep In Touch ..

Thursday, February 10, 2011

My Mission is You...

dah lama tak masukkan lagu dan video kegemaran dalam blog ni kan?... time aku semangat layari YT.. aku suka sangat cari lagu-lagu dari negara lain sebab nanti mesti jumpa lagu yang best-best vavaboom... erm, so benda nie terjadi tadi lepas aku bangun dari tidur lena ku... cari punye cari.. aku nampak sorang minah nie...nama die Lara scandar, cantik jugak tengok... then play video die.. 

starting tengok video je....terus jatuh hati lepas dengar instrument ala-ala padang pasir tu kan..*x banyak tapi boleh dengar - pekak peka kan telinga anda!* 
then jejari mule gatal nak click link suggestions kat belah kanan YT tu.. rupe-rupenya lagu ni lagu dari Tata Young - Mission is You..
perempuan dari Cairo, Egypt ni tolong nyanyikan balik upenya... 
oh yelah kan.. korang mesti tertanya-tanya YT tu ape.. YT tu sebenarnya short form untuk Youtube.. yelah, macam FB for Facebook.. nie lagi satu kes, short form nie telah di ajar dan di pengaruhi oleh mamat YT nie.. handsome la jugak,, orang kedah kot.*boleh buat suami bagi gadis-gadis di luar sana*..best jugak tengok video-video dari mamat nie...nak tengok video die? nak link ke? klik sini ItuDie - AnwarHadi..

berbalik kepada Cik Lara Scandar juga bukan dikenali sebagai Fasha Sandha itu.. korang mesti nak tengok video die kan.. dengan baik hatinya aku upload kat sini... enjoys! 
Lara Scandar - Mission Is You

video

haa, pokcik siap provided kan lirik lagu untuk korang lagi... jom nyanyi sekali laa ngan pokcik nie! hahaha

As I make my move to the floor
There comes a feeling that
I've never felt before
I am no longer your prey, I'm the predator

With every move that I make
I keep my hunting eyes on the game
And when my target is finally found
Now it's time to play

Only one condition before I move
It's absolute submission no safety fuse
I Won't need your permission I'll break the rules
So you'd better keep your position
I'm in hot pursuit, my mission is you

No need to talk, when you're caught
Surrender your thoughts to withdraw
My orders are to satisfy
You won't have to beg for more

And you'll be wrapped around me
Trapped around me feeling that
That you can't live without me, die without me
Won't look back ever again
But remember there's
one thing you should know
Only one condition before I move
It's absolute submission no safety fuse
I Won't need your permission I'll break the rules
So you'd better keep your position
I'm in hot pursuit, my mission is you

Gonna get a bit of that, where's the thunder at
Guess I can deliver that, I know
Gotta deliver that, why you turn your back
Got you in my track, don't look back


Gonna get a bit of that, where's the thunder at
Guess I can deliver that, I know
Gotta deliver that, why you turn your back
Got you in my track, don't look back

Only one condition before I move
It's absolute submission no safety fuse
I Won't need your permission I'll break the rules
So you'd better keep your position
I'm in hot pursuit, my mission is you


Only one condition before I move
It's absolute submission no safety fuse
I Won't need your permission I'll break the rules
So you'd better keep your position
I'm in hot pursuit, my mission is you
*english die kureng sikit kan? mcm aku jugak..hwa3

btw, hang pa tak daq perasaan ka something yang lain kat blog aku nie? belek-belek laa apa yang patut? apa yang lain sangat? ada hang pa nampak?? tue tue kat atas tu..hehehe.. header tu cantik x??? hehe.. boleh bagi komen sikit? kalau x cantk pun komen jugak..jujuq sikit nooo*cakap gaya macam mami jarum
 n~~~ yang xdek blog pun dh boleh komen juga skang..


p/s : pause kan dulu lagu bila nak tengok video tu..=)

0 orang membebel kat entry ni:

Post a Comment

thanks sudi komen,
i will try my best to hit u back..>_<