Jom Keep In Touch ..

Sunday, February 27, 2011

Bila Dah Jadi Budak Genius...

fuhhh~~~ fuhhh~~~ fuhh~~~~(kasi tiup sikit)
berabuk kot...bersarang dah...nasib bek tikus pun tak singgah duk kat blog nie...
lama juga kan tak update blog nie haa.. kengkawan mesti windu giler kat saya kan? saya juga merindui kawan-kawan... kawan-kawan mesti teringat-ingatkan saya kan?? saya pown!!! hehe

(tarik nafas dalam-dalam kejap)
arghhh, akhirnya mid term exam dah selesai di jawab hari nie..
sekadar gambar hiasan

penat lelah sepanjang minggu rasa dah di luahkan cukup-cukup dalam exam tadi..*padahal mlm td pun baru ko start study kan amy*..hwa3..
nak muntahkan segala yang perlu....
beban kat bahu nie rasa ringan semacam je.. macam xdek bahu plak dah rasanye.. macam di awang-awangan gitu...
yelah, berat bekati-kati 2 dah xdek dan x perlu dipikul dalam masa yang terdekat nie....cume berat lemak kat perut perlu dikurangkan *ade kaitan ke dengan cerita T_T

kowg tau x, minggu nie penat die extra sikit sebab exam dibuat pada hari sabtu n ahad... kalo satu hari satu paper x pe..still redha dan pasrah.... nie tidak.. ade ke sampai 3, 4 paper dalam 1 hari... lebih tepat lagi 8 jam non stop....korg boleh? boleh kan... gerenti genius giler babing macam aku..>_<

kire aq nie genius tahap junior lagi.. ade 3 paper je aku amik.. atleast leh la tenangkan otak sikit kat luar hall exam kejap... ade kawan-kawan aku tu genius tahap dewa.. amik 4 paper.. lepas abis satu paper, kuar bilik nie.. tok minum air then masuk plak bilik tu.. kuar masuk kuar masuk macam dah naik court je...PEGI MAHKAMAH BETUL PUN X MACAM TUU!

bila dah jadi macam nie.. time aku dah tak dapat nak jawab sesetengah soalan tadi...
aku terbayang-bayangkan orang-orang yang genius dahulu kala.. para saintis yang bijaksana mencipta dan 'mereka' barang yang di guna pakai skang... yang cakap sorang-sorang.. yang berimaginasi tinggi dan duduk di dalam dunia mereka sendiri..serta di panggil gila oleh orang ramai... then mesti akan jadi terkenal untuk masa akan datang dengan hasil ciptaan yang berguna...
bayangan minda

eerrrrgggghhhhhh (sambil goyang kan kepala tok kembali ke alam nyata)
GILA KA APA???
aku bukan macam tu..  dan tak berminat nak jadi macam tu.. aku mahu kan kewarasan...
jadi untuk kembali kepada kewarasan ku sebagai seorang pelajar yang lebih genius..
aku menguap beberapa kali dan mereka-reka jawapan yang aku rasakan benar dan tepat..hwa3... pandang sekeliling dengan penuh rasa bangga di dada. untuk mengatakan bahawa paper aku sudah penuh dengan jawapan...bhuahaha(gelak puaka)

jadi kawan-kawan.. bukan kah aku lebih pintar dari mereka...=))
*tersenyum kepuasan....

yang penting sampai je kat rumah tadi.. aku terus mandi.. shampoo kan rambutku, cuci muka ku, sabunkan badanku, gosakkan gigiku..then b**ak jap..hehehe
PUASSS.. RASA FRESSHH JE DIRI INI..

jadi setelah bercinta buat seketika dengan blog kesayangan nie.. hamba mau mengundurkan diri untuk masuk beradu... di kala malam masih muda buat orang di luar sana.. tapi sudah terasa sungguh malam buat diriku di sini...

oh yerh, thanks untuk aien sebab pinjam kan kereta untuk saya pulang dengan selesa... hari nie saya x naik kereta besi yang panjang tuu...x yah tunggu lama-lama...hehehe
tankiu!!!
may god bless u...
p/s : orang letih kena tidur awal...
xoxo,

9 orang membebel kat entry ni:

Shafiq said...

Memang serabut kalau ada peperiksaan.. :-)

Shafiq said...

Memang serabut kalau ada peperiksaan...

aMy SiDeK said...

@Shafiq serabut kelam kabut..
sampai breakfast ngan lunch pun x sempat...mengigil satu badan jawap exam..aishh..;p

Riri Yoorin said...

cik riri dh menjenguk.. keep in touch~

aMy SiDeK said...

@Riri Yoorin thanks yerh cik riri..;p

cham's said...

nak jadi genius gak la :)

aMy SiDeK said...

@cham's nanti dh genius jangan lupe menjenguk dan mengomen blog saya.. wink3...

Ili Naquiah said...

hope u did well...




PrettySugar - cakes, cupcakes, cookies

aMy SiDeK said...

@Ili Naquiah i hope so.. =)

Post a Comment

thanks sudi komen,
i will try my best to hit u back..>_<