Jom Keep In Touch ..

Friday, February 18, 2011

Zakwan Ahmad...

Dear friend,
selamat hari lahir yang ke-21 buat kawan dan jiran ku si zakwan ahmad yang telah lama berkawan baik dan sangat rapat denga ku itu, (clik untuk ke FBnya)

dengan peningkatan usia selari dengan peredaran masa ni diharapkan akal, fikiran dan zahir serta batin mu menjadi lebih matang, dan berfikiran waras seperti orang yang dewasa. *no omong-omong kosong lagi yerh!!
this is your lucky number for now
*g buat ic baru laa!

semoga kau diberkati oleh Allah S.W.T di dunia dan di akhirat dan hidup mu lebih aman, tenteram, selesa dan bahagia di samping orang-orang yang tersayang serta mendapat segala yang dihajati cepat mahupun lambat. Mendoakan kesejahteraan kesihatan kau serta diberikan umur yang panjang untuk membalas jasa dan budi pada keluarga, sahabat (terutamanya aku nie haaa!!!),negara dan bangsa dan menjadi seorang insan yang baik dan berjaya satu hari nanti. 

n n n moga persahabatan kite nie x kan luput untuk selama-lamanye ocayy..=) - amin

p/s : NANTI MALAM KALAU TAK IKOT CELEBRATE JGN TOUCHING YERH!!!
kite celebrate time aku dah berduit skit..=))
xoxo,

6 orang membebel kat entry ni:

ZAKWAN AHMAD said...

ouh! sweetnye. Thanks amy. amin. harap2 mcm tu la. Smoga allah balas jasa baik ko ni. Alhamdulillah. u r my no. 1 my friend. sahabat dan teman dunia akhirat :D:D:D

aMy SiDeK said...

@ZAKWAN AHMADorang baik x cakap die baik.. tapi thanks coz ckp gitu..keke..koyak suar aku seketika.. ;p

WAHIDA ALIAS said...

happy belated birthday zakwan.ceh.perlu ke aku wish kt sini.hahaha

aMy SiDeK said...

@WAHIDA ALIAS wawa.. bff je yg dapat special wish kat blog aku nie...
eleh2.. nak la tu aku wish birthday ko kat sini 2..hehe

SANDRA AZWAN said...

Salam.....Thank you.;-)

Kerja Kosong said...

hepi buffday!!

Post a Comment

thanks sudi komen,
i will try my best to hit u back..>_<