Jom Keep In Touch ..

Saturday, March 27, 2010

Kaki Wayang : how to train your dragon

hello hello hello!..
haha..
seperti biasa untuk hari jumaat ini aku akan menghabiskan waktu-waktu aku untuk diisikan dengan segala macam benda yang aku suka lakukan. contohnya menonton wayang!! eeaaahhh! siapa tak suka menonton wayang kan..Ianya seakan hobi baru untuk sesiapa yang meminati filem.

tadi aku ngan 2 orang kawan aku, zakwan dan amri pergi ke TS seperti biasa.. kami akan memulakan langkah masuk ke pusat bowling di situ.. hehe.. kitorang main okeyH! walaupun hanya 1 game..yiipppy!! aku menang lawan zakwan (walaupun 100 markah pun tak cecah)..kuang3x! not a professional player laa..

so kami pun teruskan tujuan asal nak tengok movie... belik2 kat screen GSC 2... yang hanya menarik perhatian adalah cite seorang budak dan seekor naga..
HOW TO TRAIN YOUR DRAGON.

YERH!! best giler waa ckp sama lu.. sangat menarik apabila budak lelaki(Hiccup) yang tak dipandang oleh puak viking nya itu alih-alih menjadi budak yang di kagumi kerana dia mampu menjinakkan naga-naga dan special naganya adalah (Toothless).. 
hubungan dorang sangat menarik membuatkan bulu roma aku yang banyak itu meremang..hehe..
tapi kan kekadang if flashback kan balik. latar belakang filem ini kan seakan sangat dengan cita AVATAR yang famous amous 2..haha. masakan tidak. ada gunung tergantung, kabus yang tebal-tebal..hehe...

so if kowang ada masa..tonton la filem ini sendiri n nilaikan lah yerh.. yang penting aku layaaan aje cite macam gini..hoho.. bagi sesiapa yang meminati 3D. filem ni pun ditayangkan dalam versi itu..hoho...(aku x suka tengok 3D sangat..nanti mata aku jadi juleeng) haha...


so aku nak sign out. coz nak g tidur untuk mimpikan yang aku dapat bela seekor dua naga yang comel2...zzzzzz!



2 orang membebel kat entry ni:

DeaN_DiaN said...

suke doe film ni...
rase
nak tgok lagi....
cute giler.. =)

aMy SiDeK said...

tau xpe..best kan?>?
sangat comel..;p

Post a Comment

thanks sudi komen,
i will try my best to hit u back..>_<