Jom Keep In Touch ..

Saturday, March 26, 2011

Earth Hour...


hola semua, dengan 60 minit bersamaan 1 jam untuk anda menutup lampu dan memadamkan segala peralatan elektrik anda bagi menyokong kempen ini.. diharapkan readers semua akan berbuat demikian pada pukul 8.30 malam hari sabtu ini bersamaan dengan 26 Mac 2011..

serba sedikit maklumat untuk korang mana wujudnya detik permulaan kempen nie..
(in english)

Earth Hour started in 2007 in Sydney, Australia when 2.2 million individuals and more than 2,000 businesses turned their lights off for one hour to take a stand against climate change. Only a year later and Earth Hour had become a global sustainability movement with more than 50 million people across 35 countries/territories participating. Global landmarks such as the Sydney Harbour Bridge, CN Tower in Toronto, Golden Gate Bridge in San Francisco, and Rome’s Colosseum, all stood in darkness, as symbols of hope for a cause that grows more urgent by the hour.

Earth Hour - Chile
In March 2009, hundreds of millions of people took part in the third Earth Hour. Over 4000 cities in 88 countries/territories officially switched off to pledge their support for the planet, making Earth Hour 2009 the world’s largest global climate change initiative.
On Saturday 27 March, Earth Hour 2010 became the biggest Earth Hour ever. A record 128 countries and territories joined the global display of climate action. Iconic buildings and landmarks from Asia Pacific to Europe and Africa to the Americas switched off. People across the world from all walks of life turned off their lights and came together in celebration and contemplation of the one thing we all have in common – our planet.

seperti biasa kalau nak tau lebih banyak informasi yang berguna, sila layari laman ini...
atau klik 
Earth Hour - Malaysia untuk maklumat tempatan tentang Earth Hour di Malaysia..

tapi persoalannya, mampu dan boleh ke korang melakukannya?? kalau korang mampu lakukannya, korang memang terbaik dikalangan yang terbaik!! kalau boleh share kan pada aku ape yang korang dah lakukan pada earth hour nanti keyh.. adios~!

7 orang membebel kat entry ni:

syairahmohdanuar said...

support kempen earth hour! :D

aMy SiDeK said...

@syairahmohdanuar support jangan x support...;p

tengkorakemas said...

aku tengok bola masa tu, so tv dgn kipas je tak padam keh3

aMy SiDeK said...

@tengkorakemas atleast ko dah menjimatkan tenaga eletrik..teruskannya lagi...;p

auctions said...

xamik tau plak masa tue....awal2 dh tido....

Shamsuddin Amin said...

lama beno x update...
bz ke..? hehe

aMy SiDeK said...

@Shamsuddin Amin ahaa, hujung bulan nie nak final dh.. 2 yang agak busy sikit.. mcm2 kena prepare.. btw thanks laa masih menunggu update saya..=)

Post a Comment

thanks sudi komen,
i will try my best to hit u back..>_<