Jom Keep In Touch ..

Monday, May 2, 2011

sepi tanpa berita...

hehe.. lama bebenor tak update blog aku nie.. terasa asing nak menulis balik, terasa kaku seperti first date...>_< 
biasanya petah je tangan nie dok tekan butang-butang keyboard nie..  lepas je entry tok Earth Hour hari tu terus aku menyepi tanpa sebarang khabar berita kan?... alahai, sadissnya...

pemergian ku dulu adalah atas sebab-sebab yang sangat "menekan" sehingga memaksa diri ini berhenti daripada menulis....

seperti biasanya kalau orang lain yang berehat daripada menulis blog dorang tu.. confirm dek kerana busy... rasanya 24/7/365 pun tak cukup nak bahagikan masa.... so sama la macam aku,
dulu pun aku ade cakap setiap kali kalau nak dekat-dekat final exam nie.. mesti la dok sebok kan diri dengan mentelaah buku-buku yang tak kurang tebalnya, dok menyiapkan final report yang tak mengagak banyaknya..  dengan quiz, test dan segala bagai exam yang perlu amik sebelum habis sem dan membuatkan tubuh aku ni lesu, lemah dan longlai untuk menulis...T_T
time tu kalau dapat pegi massage2 or pegi spa Q... memang layan~!!!

tapi korang semua jangan risau, walaupun terhentinya karya aku itu dulu, aku tetap mengikuti segala perkembangan cerita yang korang karang dekat blog-blog sensasi korang tu... 
tapi kini segalanya berubah sebab aku dah start cuti sem...bhuahahah *gelak puaka=))

so rasanye setakat nak update cerita-cerita menarik kat blog nie tak ade masalah kot... sangat simple mcm mudah.com je!! hehehe..

anywhere tok sesiapa yang dah jadi follower tu. thanks a lot... it means a lot to me...
x ade korang dah lama kot aku stop nak menulis-menulis nie...sob3  *nangis terharu...

anywhere, nak mintak korang bg pendapat skit...
cuti-cuti nie rasa nak kerja laa nak tmbh duit poket.. ape korang rasa ek? okeyh tak kalau aku nak kerja atau just enjoy je cuti nie..
coz cuti just sebulan b4 naik sem bulan 6 nanti...hmmmm..
any suggestion? (?_?)

1 orang membebel kat entry ni:

Post a Comment

thanks sudi komen,
i will try my best to hit u back..>_<