Jom Keep In Touch ..

Saturday, May 7, 2011

Bahagian 2 - Orang Daki Kita Pun Nak Daki Bukit Broga tu...

kesinambungan cerita mendaki tu tak terhenti di bahagian 1... kini bersambung kepada bahagian 2 yang lebih gambar daripada omong-omong kosong aku....
as u olls can see.. cewaahh speaking plak derrr!...
seperti yang korg dapat tgk dan terperasaan.. baju kitorang time hari tu sama je...
tema kelabu gitu~~~!

tapi untuk pengetahuan perkara ini tidak di rancang sama sekali... hanya satu kebetulan yang tak terjangka oleh kami..  hehehe...*naluri persahabatan katanye..



kes bawak bahan terlarang la nie!! hahahaha kantoiii!!! ape lerh panjat bukit pun nak bawak produk kecantikkan...aduhai...




 take a deep breath.....


 can't explain that... *x senonoh!!




puteri gunung dah turun title jadi puteri bukit sajeerr...


contest : sapa leh teka berapa banyak kaki lipan dan pemenang akan mendapat ganjaran HEBATT dari aku...HUHU

ape yang dorang tengok sampai serius sangat pun aku tak tau.. tapi ade laa sesuatu yang berlaku kat atas sana yang dorg pandang... aku pun tak ingat ape die...
so, masa untuk turun dek kerana awan sudah kelihatan gelap dan mengandungkan air hujan...

 see it??
 tebal kan kabus tu??? 
aku pun dah cuak ayam...
 tapi sempat snap-snap sana sini...;P


 lekaih, turun..sat g hampa kena ujan...
group lain pun turun jugak....


 korang tau ape nie?? aku tak tau serangga apa ini? hmmmm *garu pala sat...

 warung Pak Jabit (hantu kak limah)
jual air minuman arab a.k.a Barbican drink
jamban kak limah...



sebelum balik pakat-pakat nak snap picture kat signboard sebab time datang masih gelap.. tak tau pun kat mana terletaknya semua-semua benda... pakat redah je...>_<

jadi sampai situ jelah.. lepas makan dekat dengan station petronas yang berdekatan.. kami split  balik ke rumah masing-masing dengan keletihan yang bermakna..

p/s : sediakan air yang secukupnya untuk multi purpose used....hehe

2 orang membebel kat entry ni:

Lullaby Design & Photography said...

broga hill...kalau ikut lekas highway tue..
exit kat maner yea..?

aMy SiDeK said...

@Lullaby Design erm dekat dgn semenyih tu exit kat Nottingham university..

Post a Comment

thanks sudi komen,
i will try my best to hit u back..>_<