Jom Keep In Touch ..

Monday, May 30, 2011

aksi sensual dan berahi Shahz Jaszle dan Prema Yin : Marilah

hye kawan-kawan,
selamat pagi... detik dah menunjukkan 4 pagi tapi aku masih di sini gigih menaip desktop untuk mengupdate blog ku ini... kenapa masih terjaga dikala waktu begini? aku terpaksa menunggu saat tibanya waktu untuk menjemput kawanku di puduraya yang bakal tiba dari kampung pada jam 4.30 pagi nie nanti... adeyh...*nasib baik la member..kalo tak dah lama udah aku tidur...ZZZZzzzzz
.hahaha

okeyh2...kali nie nak update blog bukan story mory pasal diri aku dan kaum kerabat aku laaa.. kali nie nak bagi korang tengok video nie.. video abang Asmara kite yang famous amous kt tv3 skang nie.. haa sesuai sangat la dengan namanyekan "oh asmara banyaklah pengaruhnya - jadi kak nieta sat..~~!!... 
sapa lagi kalau bukan si Shahz Jaszle tu.... video nie bukan ape...saje je nak bagi korang tengok...lagi pun aku dah lama tak buat selingan kat blog nie pasal video-video clip baru kan...so tak salah rasanya nak buat entry baru pasal video nie..
 haa.. x mau cerita ape2... meh kite nonton aje.. moh laaa kite yerh.....



dah nengok?? haa komen korang macam mana?
sensasi lagi berani kan?? kekeke

5 orang membebel kat entry ni:

ika said...

mak aii..
apahal die joget cmtu? serius xbest..

aMy SiDeK said...

@ika dah la kaku tau masa die menari.. then miming mcm lambat je dari audio..;p

AinAtiqah_Choot said...

xtau nk rse kesian ke ape dgn die.srius.
sgtla LAMEEEE.

Nazrin The Greatest said...

suker la kau ye!!

Shamsuddin Amin said...

pansss panasss... ^^

Post a Comment

thanks sudi komen,
i will try my best to hit u back..>_<